Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bı gün kuran okuyordum azap ayetleriydi okumayı bitirdim kuran elimde açık kaldı öyle ağladım falan dedim bu azabı şeytan biliyor hala neden insan oğluyla uğraşır Allah i gören konuşan bı yaradilmis ney bastım içeri kasvetlendi cüsseli bı varlık yanımdaydı neyse dua ettim Allah'ım bizi ateş azabından koru herkese imanı nasip et diye müslüman olarak canımızı al derken ben Kur'an'ı sadakallahul aziym diyip kapattım bu kasvetli varlık nereye gitsem beni takip ediyor görmüyorum fakat hissiyatı gördüğümde aynı neyse ezan okudu namaza baslicam bı insiye vesvese edip baya beni yaraladı Demekki herşey bı düzen üzerine kurulmuş bilmediğimiz işler içinde dua etmemek sorgulamamak lazım o günden sonra ne inanmayanlara kızdım ne riyakarlara herkesin ameli kendine diyip hayatıma baktım yani bana büyük bı ders oldu şeytan herzaman şeytandır imareti ile melek mertebesine çıktı insanda. ibadetiyle meleklerden üstün gunahlariylada şeytana dist olur
|
seytan dahi olsa allahin merhametinden rahmetinden istifade edebilicegini ne kadar buyuk olduğunun yaptigi şeylerin dahi affedilebiliceginin farkinda yoksa Seytan bilmiyormu bu kadar zaman yasamis hak dinleri gormus kurani ds gormus buyuj ihtimalle ezberindedir her ayet gayet farkinda herşeyin diye düşünüyorum