Allahu alim celcelutiye çok tesirli bı duadır. Ben 1 defa okudum
Okumayı isterim fakat okumaktan çekiniyorum enerjisi bana ilkin çok ağır geldi belki yardım gelmiştir farklı haller yaşadım yani tereddüt eden sakıncalı gördüğü kısımları okumaz. Fakat bu dua da bazı yerler davet niteliğinde keşfi açık geleni gideni görür yani ben hepsini gördüm enerjileri ağır geldi veya musallatli almışlardır tabi musallat kapısını okuma ile değil istiğfar ile kapatirsin farklı hacetler için okumadım fakat düşmanın şerrinden dolayı sonunda güzel bı dua edilirse hacet erişilir keza supe edende celcelutuyedeki dualardan ilham alıp öyle hacette bulunabilir çünkü Kur'an'ın Sırlı kelimelerinin hürmetine talep bildiriliyor keza sürelerine de şupesiz. Kuran rahmettir ve bu rahmetin hürmetine talepler geri çevrilmez Allah in tam ve güzel sıfatlarına sığınmak elbette ki yarasanın hoşuna gider celcelutiye in okuması Tevecud vakti resulun duaıyla başlanarak ve 11 rekat kılıp son rekatı vitir yaparak ve her rekatta sünnete uyarak sonunda celcelutiye duasını okuyup talepte bulunmak Duayı faziletli yapar .
Havaş duanın faziletini anlatır. Ama selim kalp ile gidenlere o fazilete erişmek ilham olur vesselam
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|