Alıntı:
ilham7 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm. Gün içerisinde herkes bir koşu, yarış içerisinde. Bilenler bilir beynimizi nasıl yıkıyorlar. Bu matrixden cinnilere, diğer varlıklara ve.s bulaşmadan nasıl kurtula bilirim. Doğrusu uzun süredir araştırma içerisindeyim astrale çıkma, 3 gözü açma bu dünyadan kısa süre ayrılma ve diğer alemleri kendi çapımda Allah izin verirse keşf etme ve.s. ancak tam anlamıyla başaramadım. Allah en doğrusunu bilir. Bu matrixden kurtulmak istiyorum tavsiye verenden de veremeyenden de Allah razı olsun.
|
Gündelik yaşamdan sıkılıp Allah'a yönelmek istediğini anladım yazından. Ama sanırım biraz karışık olmuş. Yani astral seyehatler, 3. Göz açma yaparsan gorcegin ilk şey cinler. Bir sonraki cumlende de cinnilere varliklara takılmadan alem görmek istemişsin. Bu dediğin imkansıza yakın. Alemden kastin ceberrut fln ise yani cinni alemi aşıp bir üst makama geçeyim ben direkt diyorsan daha bilgili yada deneyimleyen kişiler de yazacaktir - tek başına zor. Bir yol gösterici lazım. Hemen olacak bir iş gibi de durmuyor. Yani sizin takvanizi durumunuzu bilemem ama sıradan insanlar için kolayca geçirebilecek bir mertebe değil. Siz kendini yolunuza bir ışık tutan bulursunuz, bu yolda ilerlerseniz Allah'ın izniyle varırsınız..