Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu saydıklarım öncü uyarılardır ister kaydeye alırsınız ister almazsınız bizi hayli zorlu günler bekliyor daha şiddetli daha da beteri müslüman coğrafyasında pek nadir olan bu durumlarin birden zuhur etmesi öncü uyarı olarak görüyorum herkes yarına hazırlık yapsın sonraki gunude düşünsun. Hak etmedigimiz bişi diyemiyorum hak ettiğimiz bize geliyor. Felaket telesi yapmiyorim uyarıyorum sizin fikirleriniz nedir fikrinizide alalım
|
mübarek güzel bir hatirlatma fa bu işin asli bence
soylrdunyada cehennem dairesi diye jir yer var ordaki depremler felaketler ile bizimkiler cocuk kyuncagi kalir malesya Endonezya gbi bu bolgeye yakin yerdeki felaketlere bakin anlarsiniz
ve bu durum uzunca yillardir devam eden bir sey yeni de degil japonya da basit bir ornek
bahsettigim daire amerika ile avsturalya cin arasinda klasn okyanus bolgesi
iklim.krizleri vs peygamber zamaninda oldu ondan oncekilerde de kara kis ahir sicakliklar vs
ama du bir gercek artik bu agir iklim kosullari eskiye nazaran daha dik yasanicak bunun sebebide karbon salinimi o fabrikalara takilmayan filtre gemilere araçlara dikkat edilmemesi uc kurus kar elde edicez diye dunya nin kalici olarak dengesini bozuyor hemde baya hizli
zaten konusurusak bunu onlarca kuresel sorunu metan gazu et ciftlikleri o bu su nufus patlamasi yapay zeka gelisimi ile işsizlik vs diye sayar sayarr dururuz
yarinda ölebilirim 1 dk sonra diyede dusunurum dersek hata daha iyisi
benim ölümüm Kucuk KİYAMET tir bilincinde olursak buyuk kiyameti ne zaman kopucam nasil olcak gibi gerekesiz xaman kaybini onleriz....