S.aleykum iması hocam yatarken ayetel kursi ve amenerresulu okuyup sağ tarafıma yattım uykuya dalmak üzereyken vücudum sallandı bedende deprem gibi gözümü açtığımda köpek gördüm kayboldu bunlar ne anlama geliyor acaba
S.aleykum iması hocam akşam yatarken ayetel kursi ve amenerresulu okuyup sağ tarafıma yattım uykuya dalmak üzereyken titreyerek uyandım bedende deprem gibi gözümü açtığımda köpek gördüm kayboldu bunlar ne anlama geliyor acaba
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kim dedi sana ic diye, etrafinda uçuşan bir seyler mi var?
|
Hocam ben bu yola tam anlamıyla girmek isteyip her defasında elime yüzüme bulaştırdım Rabbımi çok seviyorum ve onun dostlarına hayranım her ne kadar onlar kadar olamasam da onların ayağının tozu olmaktır dileğim fakat bir türlü tam anlamıyla kendimi ibadetlerimizi veremiyorum sürekli aksilik yarım kalıyor araştırma yaparken hz mevlananin uzerlik tohumuyla alakalı konusu gelince önüme denemek istedim çok çaresizim nefisleri yok edip Rabbime ulaşmaktır dilegim
Allah rızası için yardımci olabilirmisiniz bana benim bu yola girebilmek için tam anlamıyla ne yapabilirim ne yaparsam bunu başarabilirim elimden geldiğince namazımı bırakmamaya gayret ediyorum ama sürekli yarım kalıyor ve bu beni çok üzüyor imaj hocam umarım cvp verirsiniz msj hakkım dolmadigi için özelden yazamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen