Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş argümanların çok güçlü değil. Ben bu ara bi rotoğraf ustasıyım lensler hakkında da bilgim var olay o kadar sığ değil olaqmaz da.
Yerçekimini açıklamak gerekir. Dahası Dünyanın etrafını gemi ile dolaşan insanlar var ve dahası uçağa çıktığında göre bileceğin gibi bu dünya düzdür ün hiçbir mantığı yok tamam yuvarlağı açıklamak zorda düz değil yani
|
Örnek vermek gerekirse,eğer araştırma yapmadıysan,sen şu ana kadar sana öğretilenleri biliyorsun demektir,zaten onlarda sana öğretmek istedikleri kadarını öğretirler,dünyanın düz olduğunu körü körüne savunmuyorum,amma arkadaşın dediği bm haritası bunu gösteriyor,üstüne piri reisin haritası düz,kristof kolombtan önce keşif yapan portekizli gemicilerin haritalarıda böyleyse neden diye sorarım.Denizlere açılan ilk kristof kolomb değil.Pusula neden kuzeyi gösteriyor sorusunun cevabı manyetik alandan dolayı denmekle öğrendin sayılmaz.Daha derine inmelisin.Sana örnek vereyim,bu sorunun cevabı basit olarak pusula her zaman kuzeyi gösterir,manyetik alan orada bu şaşmaz,peki o bölgede manyetik alan oluşturan ne var ? Kuzey kutbu arktik okyanusunda biter.Bu okyanusun olduğu yer manyetik alanın yoğun olduğu fırtınalı bir yerki pusula orayı gösteriyor araştırmalarımda çok dalgalı karanlık,fırtınalı bir yer olduğu söyleniyor,ayrıca norveçte güneşin doğmadığı svalbard adası var bunun ötesinde yaşam yok deniyor,bu dağın arkası arktik okyanusuna bakıyor,ve dolu buz dağları,adalar var,acaba ordan öte yaşam olmayan yer,nereye çıkıyor ? 40 gece olayıda güneşin doğmadığı bölgenin başlangıç noktalarından bir tanesi olmasını doğruluyor,yani size demek istediğim dünyada bir gariplikler oluyor yıllardır.Efsane sandıklarımız gerçek çıkabilir,Google earth ve google maps bile size göstermek istediği kadarını gösteriyor,belki ne gizemli yerler,adalar,mekanlar var okyanusların yada buzulların içinde veyahut ardında.