Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
ben kristal kuvars aldım. bugün ulaştı. sertifikalı bir taş. tecrübe tam edemedim fakat üstüne dua okudum korunma duası ve sabunla suyla yıkadım güzelce. yıkarken 2 taşta yoğun enerji hissettim. dinçlik veriyor ve uykunu açıyor. internette araştırdığım kadarıyla kristal kuvars varsa odanda uyuyamıyormuşsun. bugün gece işteyim yarın bakalım deneyecez
|
Benim Birsürü Doğaltaşım var Kardeşim.Taşı Sabunla yıkama çizilir ve bu onu kızdırır
.Florsüz suda az yıkayıp florsüz 1Bardak Suya 1Yemek Kaşığı Elma Veya Üzüm Sirkesi kat 12 Saat Beklet Sonra sudan çıkarıp gene florürsüz suda yıka ondan sonra öyle 1gün dinlensin sonra Sabah Namazını kılacakken takmaya başla.Böyle Yaparsan çok Sevinir Doğaltaşın.Bir de Kristal Kuvars Zaten temizlenmeye ihtiyacı olan bir taş değildir diğer taşları da Temizler.Bu dediğimi Kere Yap yeter.Ayda 1yap Veya.Bir de Kristal Kuvarsı Hergün Florürsüz Suya koyup Suya7Fatiha 21 İhlas Okursan Enerjisi Yüklenir.Bunu Sabah yapsan daha iyi.Suda Böyle 3Saat Kalsa Yeter.
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
kedi gozunu duydum kaplan gozu hic duyamadim faideleri nelerdir kardesim anlatirmisin?
sertifikali olanlardan almak gerek o zaman düşündürücü
|
KaplanGözünü nasıl duymadın fena bi Taş o.Cesareti fena arttırıyor.Bir de Tembelliği azaltır.