Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Dünya duzse ayda heralde lambadir güneşi hiç soylemiycem bile Allah'ın kudreti o kadar mı küçük geliyor gözünüze merak ettim biz daha birince katayiz 7 kat düşün daha birindesin ve üstündeki gördüğün hersey birinci katın güzelliğidir Kuran'da tüm kainataki herşey hareket halindedir diyor düz dünya demek sonu bucağı olmayan mantığa götürüyor demek nasıl hareket edecek ? Düz dünya yoktur siz zannediyorsunuz ki dünya yuvarlaksa neden denizler atmosfere akmıyor evet yumurtadan civciv çıkaran Rabbin o suyun Atmosfere akmamasina da Kadir dir ve selâm
|
Abim ben rahmani olmayan bilimi sorguluyorum ve sana bu bilgileri ogretende deccalizm sistemine hizmet eden nasa şu bu. Ben Rahmân suresi 33 ve 34. Ayetin anlatilmak istenenindeyim. Ki Kuran'da bile net belirtilmemis iken..
Seni veya buradakileri ikna etme çabasında değilim. Bana düz olduğu hissiyati daha ağır basıyor. Yuvarlak veya kure elips her neyse böyle diyen bilimin bize ezberlettiklerini sorguluyorum.
«وَهُوَ الَّذِي مَدَّ الْأَرْضَ»
“Yeryüzünü enine boyuna yayıp döşeyen…” (Ra‘d, 13)
«وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَلِكَ دَحَاهَا»
“Ardından yeri düzenleyip döşedi.” (Nâziât, 30)
Bana düz gibi geliyor. Aklımıza şöyle bir sual gelebilir; acaba Cenab-ı Hakk neden Kur’an’da doğrudan dünyanın hem düz hem yuvarlak olduğunu söylemedi de en fazla ona işarette bulunan kelimeler kullandı?
Kur'an da bile net bildirilmeyen şey için bilim sana kesin yuvarlak diyorsa ben orayı bi sorgularim abim.