Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Ben düz dünyaya daha çok inanıyorum şahsen. Dogrusunu Allah bilir. Ama deccalizme hizmet eden nasanin dunya yuvarlak demesi beni ikna etmiyor. Bm binasinin giris duvarinda tamda bahsettiginiz düz dünyanın sembolü varken oralardan gelen her bilginin doğruluğuna şüphe ile bakıyorum malesef.
Bende yazdiklarinizda ki bilgileri okudum çoğu yerde. Ve benim gibi düşünen milyonlarca insan var.
Bi kere oralarda yaşam varsa kitalar varsa bunu insanlığın bilmesini istermi o zihniyet. Düşünün ayni sistem dünyanın varlığını surdurmesi için insanlığın azalması gerektiğini savunuyor.
Daha çok yazacak sey var. Ama sorgulamalarina karşılık verilecek net kanıtlanmış bir Bilgim yok ama çocukluktan bu yana bize ogretilenler bu sistemden çıkma bilgiler. O yüzden ben en azından bildiklerimizin doğru olmadığını ve daha çok şeyin bizden gizlendiğini düşünüyorum.
|
Dünya duzse ayda heralde lambadir güneşi hiç soylemiycem bile Allah'ın kudreti o kadar mı küçük geliyor gözünüze merak ettim biz daha birince katayiz 7 kat düşün daha birindesin ve üstündeki gördüğün hersey birinci katın güzelliğidir Kuran'da tüm kainataki herşey hareket halindedir diyor düz dünya demek sonu bucağı olmayan mantığa götürüyor demek nasıl hareket edecek ? Düz dünya yoktur siz zannediyorsunuz ki dünya yuvarlaksa neden denizler atmosfere akmıyor evet yumurtadan civciv çıkaran Rabbin o suyun Atmosfere akmamasina da Kadir dir ve selâm
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|