Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
kaf dağı vardir ama yeryüzünde ciplak gozle bilimsel oalrak gorulen birseymidir sanmiyorum
Hindistan'da amerika ve dunyada cok buyuk miktarda uzaya yatirimlar yapıyorlar 300milydar dolar dahada ustu vs
bu ulkeler duz dunya ya yonelik seylerle mi ugrasicaklar
tum kainat teleskopla bak istersen istersen gelismis uzay araçlarıyla
meteorlar gunes sistemi dis ggalaxyler küre yi andiran yapidalar dunyanin duz bunlarin kure seklinde olmasi fazla mantiksiz geliyor allah hersey bir duzene gore yaratti ve kusursuzca dunyanin istisna olmasi hem mantikli degil
dunya kutuplardan basık küre seklindedir diger gezegenlerden pek farki yok sekil olarak
|
Aya gittik,uzaya roket gönderiyoruz olayı aslında savaşlarda kullanılacak balistik füze denemelerinin üstünü örtmek için uydurulmuş bahane.Ben böyle biliyorum.Yabancı yorumları çevirdiğimde,Kamera lensi kuş bakışı çekim yaptığı zaman lensin yuvarlaklığından dolayı dünyayı yuvarlak gösterdiğini,aşağı indiğinde görüş açısı daraldığı için dünyayı düz gösterdiğini söylüyorlardı,insan gözüde aynı.Çok şey saklanıyor insanlardan diyen dolu,hemde bu yorumlar amerikan kanallarından,amerikalılar bile inanmıyor bunların söylediklerine,İnsanlar uyanmasın diye,Hakkı batıla karıştırdılar,faydalı olan şeyleri kendilerine aldılar,insanlarıda faydasız işlerle meşgul ettiler.Ve böylede güç elde ettiler.Amaçlarına ulaşmaları her yalana inanan,sorgulamayan insanlar sayesinde.İnsanların uyanmasını istemiyorlarki ortalığı karıştırıyorlarki bataklıkta rahat ilerlesinler diye.