Alıntı:
RvP Nickli Üyeden Alıntı
Bu bir nevi hipnoz.
Tam olayı yaşayan biriyim bende. Aynısı bana yapıldı.
Uyuduğunun farkında bile değilsin, sanki uyanıksın gözlerin kapalı taaa ki seni elini şaplatıp uyandırana kadar.
|
Hipnoz diğil kardeşim. bu başka bişi. havas ilmi içeriyor neticede. havas ilminde ve dinimizde hipnoz yoktur. tam aksi hipnoz dinimizde haramdır. Benzeri düşüncelere dikkat etmek lazım.
şunu belirteyim kiş uyurken ruh bedenden ayrılır . ama bağı kopmaz. bedeni rahatız eden bir şey olursa ses, titreşim vesaire ruh tahmin bile edemiyeceğimiz mesafelerden geri gelip bedene geri girer. ancak uykuda bedenden çıkar rüya görme anında. rüya esnasında ruh görülen rüyanın olduğu yerdedir ruhani olarak. rüyanda kimi görüyorsan bilki onun ruhu ile alış veriş içindedir ruhun o anda. hatat anlam veremiyecek bir şekilde rüyanda gördüğün yani ruhunun irtibatat olduğu kişi rüyada yada uykuda olmak zorunda değildir üstelik.
bu ruh ile beden arasındaki ilişki ölünce biter. ruh bedenden ayrılır. azrail aleyhisselam ruhu enseden tutup bedenden tamamen çıkarıp alır çünkü.
neyse konudan çok uzaklaşmayayım. havas ilminde bazı uygulamalar var ki hipnoza benzetilebilir ama hipnozla alakası yoktur sanırım. şöleki hangi surei şerif olduğunu şuan hatırlamıyorum. ancak kuranda yer alan surelerden biri var mesela. şöyle ki bu sureyi bir kağıda usulünce yazar ve bu kağıdı derin uykuda olan birinin üstüne koyarsanız rüyasında konuşmaya başlar ve doğduğu günden ititbaren kimdir, nedir, ne yapmıştır, amacı nedir yaptığı, gördüğü herşeyi eksiksiz anlatır. Ancak hipnoz kesin kes haram olduğundan ve uygulama biraz hipnoza benzediğinden ötürü asla yapmayı düşünmüyorum o sebeb ilede zaten hangi sure olduğunu unuttum dikkat etmedim aklımda tutmaya çalışmadım asla.
konuda geçen olay ise ruhun hipnoz değil, havas uygulamaıs ile daha önce gitiigi bildiği bir yere bir mekana gitmesini ve orayı görüp oradaki ruhani varlıklar ile iletişim kurması sağlanmış.
kişi bedeni ile gitse göz perdeleri kapalı olduğundan gremeyecekti ruhanileri. zaten anlatılana göre daha önce girmeseleerde o kdar içeri defalarca gitmiş etrafı iyice kolaçan etmişlerde. görecek olsalar karşılaşırlardı, görürlerdi zaten diye düşünüyorum.
hipnozda ruhu başka mekana göndermek mümkünmü bimiyorum. hipnoz genelde hatırlanamayan şeyleri hatırlamak için kullanılır yada telkin etmek kişiiy yönlendirmek için. istenene ikna etmek için diye biliyorum. hipnozda ruh bedendedir ama kontrol hipnoz edende.