Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Ugragi olanlarda ekseri böyle bir durum olur gelir bir ugrar işlerin sapa sarar sonra çeker gider aradan biraz geçer yatigin yerde ağzından girer önce midene sağ sol sonra azcik yukarı çıkar göğüs kafasinde bekler bunlar yetersiz korumaların sonucunda olur orda niye bekler ? Zikri bir tık artırdınmi başlar göğsünü sıkıştırmaya ay uy demeye başlatirir sana. Onu etrafindan def etmeseni bilmezsen ya kurşun gibi bir iz bırakır vudunda yada göğsünü kıracak kadar bir baskı ile sana zarar verir. Ben ilk zikre başladığım zamanlarda göğsüme bir saplanirdi göğüs kafaesi kırmasin diye elimle bastırıyordum sen düşün artık. Mursidsiz sağlam korumasız zikirlerin sonuçları. Helede celb melb uygulamalari öyle bir ifritler geliyorki akla zarar onları yonlerdirmesini bilmesen sana musallat olup öyle.bur sıkıntılar verirki aklın durur
|
Yok ağam celp melp hayatta o işleri biliyorum çok sıkıntı aslında her namazdan sonra ayetel kursi okuyorum yatarkende okuyorum yav anlatılmaz yaşanır mevzular hayırlısı artik