Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Anladım veyahut anlaşıldı yazılarımın okunup okunmaması meselesine gelince Son Sadrazamlar adlı kitabın müellifi merhum İbnulEmin Mahmut Kemal İnal'ın şöyle bir sözü var: ''Herkesin takdiri idraki kadardır'' diye. Ben google amcadan alıp copy paste yapmıyorum. yazdıklarımın hepsi bendeki kitapların notlarımın muhtevasından iktibasdır. Aslında normal hayatımda çok sert bir karaktere sahip olmama mukabil biriyle klavye arkasından tartışıp banlanmamak için herkese nazik mütevazi davranmaya gayret ediyorum. Gerçi bu vaziyette tehlikeli zira sen üstüne alınmada genel ifade ediyorum “Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.” der İbn Haldun. Vesselam
|
Estağfurullah, ben de yanlış anlaşılmak istemem. Uzun yazıyorsunuz diye arada eleştirenler oluyordu. Ona itafen dedim. Benim hoşuma gidiyor kitaplardan bilgiler vermeniz. Ben normalde de pek sınırlı bir yapım yok tabiki damarıma çok basilmadigi sürece. Arada herkes gibi tepem atıyor, sabrım kalmıyor. Bence siz doğrusunu yapıyorsunuz. Her insan tartışır, kızar, kavga eder. Ama üslup tarz çok önemlidir. Bence bir insan gerçek yüzünü bu tarz kritik zor zamanlarda belli eder. Bence siz bildiğiniz, içinden geldiğiniz gibi yazın. Arada benim bildiğim konulardan da koyun karşılıklı istişare edelim.