[QUOTE=Yazrengi;563373]
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
problem nedir?[/
Ben gelecekte olacak şeyleri rüyalarımda görüyorum çocukluğumdan beri ve karanlık bir güç var peşimi bırakmayan.
Daha önce evliydim ve beni üç defa farklı yıllarda eşimin içine girip beni boğmaya kalktı, koridora kadar sürükledi.
Daha sonrası ve öncesinde kiminle tanışsam benden ayrılıyorlar ve farklı bir surette görüyorlar yüzümü. İş hayatım devamlı sonlanır ve başıma kaza geliyor günlük. Çocuğumda olmadı tabi. Senelerce hocalara gittim ama durumu anlayamadı kimse.
Sonra ben tarih attım olaylara ve bir detay yakaladım. Her şeyin sonlanma noktası annem yanımda olunca oluyor .. normalde uzakta yaşıyoruz. Ardından çocukluğumdan beri annemi rüyalarımda kötü görmemi hatırladım ve annemin hal ve hareketlide acımasızca ve din karşıtı, bizden yemek havlu saklıyordu, ezan okununca sinirleniyor, namazla dalga geçiyor. Hasta olduğum zaman beni döverdi. Ve acaba mı dedim ya sıkıntı annem olabilir mi dedim. Allah’a yalvardım istihare yaptım bunun cevabı için ve bir rüya gördüm. Annem bana rüyamda, büyü var duvarda ki yazıları görmüyor musun diye. Sonrasında tekrar gördüm annemi ve anneme bağırıyorum .. kaçtım artık senden kurtuldum her şey bitti diyorum. Şimdiyse annemden uzak duruyorum ama çok zoruma gidiyor bu durum hocam ? Ya o da bir kurbansa, iradesi dışında böyle davranıyorsa. Maalesef hocaya gitmek istemiyor, ağladım yalvardım kendisine ama asla gelmem diyor. Mecburen uzak durmak zorunda kalıyorum çünkü onunla yan yana gelince her şey sonlanıyor hayatımda çok çaresizim. Devamlı çocukluğumdandan beri her saniye aşağılayıp küfür ediyor.
|
çözülmeyecek problem yoktur, samiyet olduktan sonra Allahın izniyle