Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
konu vefk ve tılsımdır.eser -yazar ilişkisi değildir.cifri hiç karıştırma.
bir vefk yazalım,arapça ayetler-esmaul husna kullanıp,hint ve aramice tılsımlar ekleyip,ibranice azimet okuyarak yine kali ve ibrani görevli isimleri çıkaralım nasıl bir salata oldu bu Ya Rabb? islamiyet nerede? farz nerede sünnet nerede?mantık nerede? bahsedilen Alimler nerede?
Bana kendince hakaret ediyorsun da sende bilim ve tecrübenin hatta ilmin dinginliğinin zerresini dahi göremedim.Mesela eğer gerçekten bu ilmi bilseydin ve sırrına erseydin ''şunu gördüm,bunun fotosunu çektim diyemezdin''elindeki optiğin o frekansı algılayamayacağını ve o an foto alma gibi bir ruhiyette olamayacağının farkında olurdun.Ve senin halini biliyorum.Hayata kızma,Allah bir ferahlık verecektir.
Bazen olta atıyorum amacım orkinos oluyor ama ne hikmetse hep sazan geliyor.Allah bizleri bağışlasın.
|
iste bu dediklerin ne kadar bilgisiz cahil oldugunu ortaya koydu, bir kac tane kendine selefi diyen tekfirci vahabinin sozlerinin kopyasi bunlar, senin celcelutiyyeye falanda inancın yoktur, alimlere de inancın yok bu belli oldu, sen sazan degil hamsi bile tutamazsin cunku sende olta yok zokayi yutanda olta olmaz...