Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
simdi fotograf ile yapilanlr daha isabetli olsun diye ama fotograf ne icindir henelde zihinse yüzünü hatirlamana kolaylik olsun sasmasin diye sen anneni taniyorsun herhalde yuzunu o yuzden fotoya gerek yok
sifa işlemleri icin sitede yuzlerce yontem var basit duzeyde ileri duzeyde
uzman destegi dersen icazetli egitimli sitede izin olan imas hoca ile iletisime gecersin usulu erkani bilenlerden birisi o
yada rad kardesle gorusebilirsin
simdi sen anneni tedaviden kastin hidayete ermesini istiyorsu anladigim kadariyla zahiri degil batini bir hastalikda şikayetçisin
bunun icinde bazi yontemler var fakat usulu erkana hakim olmadigim icin heleki ozgur iradesini etkiliyecek bir tertip onermek vebal almakdir belkide annen inancsiz olarak olmesi kaderinde ise ne yapabilirsin dua etmek teblig etmek disinda?
nasil dua ederim dersen hacet tertipleri var sitede faidesi dokunabilir bence
bedende olan bir fiziki hastalik devil enerjiyi evrensel olarak gonderelim faide etsin
bu ruhani bir hastalık inancsizlik sebebini tespit etmeden fotografa birseyler yapip zoraki istedigi seye yoneltmekde büyü olur
dualar eder insallah hidayete ermesine vesile olur
yapicagi tertip ve ozellikle niyeti o enerjiyi buyu mu sifami olacagina hastaligina ana sebep inşallah yanlış a düşmez kardeşimiz
|
Ben musallatının gitmesini istiyorum hocam. O anlamda tedavi etmek istiyorum. Ağır bir durumu var