Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
o kitaplarin hic biri onlara ithaf edilmedi o kitaplarin tamamı onlara aittir, isinize gelmeyen bir seyde o ona ait degildir, uydurulmus yalanina sıginmayin, ibnul arabinin tum kitaplari kendine aittir hic degistirilmemistir, imami gazalinin tüm kitaplari ona aittir, adem vefkini bulan ayeti hamseyi de bulan odur, ibnul arabi cifir ilminin ornegi ile osmanlinin kurulusundan bitisine kadar olanlari eş şeceratun numaniye fi osmaniye kitabini yazmistir
vefke tilsima azaime aklin yetmedigi senin bilgini astigi icin bu kinin
|
konu vefk ve tılsımdır.eser -yazar ilişkisi değildir.cifri hiç karıştırma.
bir vefk yazalım,arapça ayetler-esmaul husna kullanıp,hint ve aramice tılsımlar ekleyip,ibranice azimet okuyarak yine kali ve ibrani görevli isimleri çıkaralım
nasıl bir salata oldu bu Ya Rabb? islamiyet nerede? farz nerede sünnet nerede?mantık nerede? bahsedilen Alimler nerede?
Bana kendince hakaret ediyorsun da sende bilim ve tecrübenin hatta ilmin dinginliğinin zerresini dahi göremedim.Mesela eğer gerçekten bu ilmi bilseydin ve sırrına erseydin ''şunu gördüm,bunun fotosunu çektim diyemezdin''elindeki optiğin o frekansı algılayamayacağını ve o an foto alma gibi bir ruhiyette olamayacağının farkında olurdun.Ve senin halini biliyorum.Hayata kızma,Allah bir ferahlık verecektir.
Bazen olta atıyorum amacım orkinos oluyor ama ne hikmetse hep sazan geliyor.Allah bizleri bağışlasın.