Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sizin tavsiyelerinizi de yerine getirdim uyguladım ama hayatımda değişen hiçbir şey olmadı. Sorun bu zaten ben ne yaparsam yapayım her şey yine aynı. Dua okumasam etmesem niye artık inancım zayıflıyor bu işlere diyeyim ki?
|
Sana şöyle anlatayım; yaklaşık 8-10 sene adam akıllı iş bulmanın hayalini kurdum. Bu uğurda dualar ettim adaklar adadım. Büyüklerden dualar aldım. 5 tane okul okudum. Kendimi gelistirdim, diller öğrendim. Yeterki huzurlu rahat bir isim olsun diye. Sabrettim. İnşallah en kısa zamanda kavuşacağıma inanıyorum. Yılmadan, usanmadan bekle.. başka yapacak inan ki bir şey yok. Kimsenin elinde yok. Herkes kendine şifa olan, okuyup da devasini bulduğu duayı ayeti yazıyor. Tıpkı eski zamanlarda sahabelerin, evliyaların yaptığı gibi. Zaten çıkan kasemlerin bazilari da ( en azından benim denk geldiklerim) bu tarzda. Bizde onları okuyup onları vesile kılıp benzer derdimiz için şifa bekleriz yaradandan. Ne zaman ne gelir hiç bilinmez. Bazen iyi şeyler için bekleyip sabretmek gerekiyordur.