Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
once sen saygiyi ögren, ben o ilme emek veriyorum ve o ilmin üstadi alimlere saygi duyuyorum, baskasinin emek verdigi ilme bastira bastıra batıl dersen, o ilmin üstadi alimlere laf soylettirmem, o laflar nefsimden degil alimlere olan saygimdandir...
|
İmam Gazali,Muhyiddin Arabi gibi veli kullara bu şirk uygulamalarının derlendiği kitapları ithaf etmek zaten vebalin büyüğüdür.Ruhlarına rahmet olsun..Bu kitapları onların eseri zannetmekse başlı başına akıl tutulmasıdır.
Beni daha önce de yanıltmadın ve hala da haklı çıkartıyorsun.Ve bunları farz veya sünnet gibi savunmanı da zamanı gelince Yaradan'a yaparsın...
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
merakimdan soruyorum yapabilirseniz cok makbule gecer yanlış anladilmaz umarım bircok kez kalp gozu acma tertipine nefis yonelik batini tertipler paylasdiniz bunlarin kaynagi kimdi?
bir şahıs mi el yazma eserdenki aldiniz?
egerki kalp gozu açık bir tanidiginiz varsa sunu sorarmisiniz
imam muhiddini rabbani
nesimi
imam Gazali sirk ehli miydi
yaptiklari yada yaptığı iddia edilen su su tertipleri küfür muydu diye sorarmisiniz mana aleminde bir istihare edip cevabinj beyan edersiniz
nede olsa kalp gozu acik olan birisi kabir ehliylede ruya alemi ilede ruhanilerle irtibata gecebilir zannimca
|
Neden olmasın! Yazılan vefkler çalışırsa,tılsımlar coşarsa ve balık kavağa tırmanırsa biz de o zaman sorabiliriz.