Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim bir söz var Erich From kaynaklı olabilir orda derki: ''İnsanların insana duyduğu acıma duygusu gizli bir sevinçtir.'' hayatta şunu öğrendim ağlasan bile kimsenin yanında ağlamayacaksın belgesellerde vardır Aslan avlanacağı zaman ceylanların en zayıf en yaşlı aciz olanını seçer. Yaban hayatında ceylan aslana yem olmamak için hasta olsa bile sağlıklı taklidi yapar. Günümüzde insanlar çoğalmak için ancak cebinde aynasıyla dolaşır hale gelmiş. Yanlış anlama bunlar aslında sana özel yazdıklarım değil benim hayattan anladıklarım.
|
Doğrudur. Öyle bir devir ki düşüne de bir tekme kendileri atıyorlar. Aç gezsen de tok sallanmak lazım bu hayatta. Ben kendi adıma konuşayım, daha toyum. Çok büyük acılar yaşamadım Allah yaşatmasın da. Bazı şeyler anı ve hiç beklemedigin vakitte olunca insan şaşırıyor. Seninle ilgili değil senin suçun değil ama sen etkileniyorsun. Yine de Allah'tan hayırlısı. Biz kullar aceleciyiz çok. Bende keza hemen olsun isterim. Bakalım nasip.. o ne eylerse güzel eyler..