Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Tüm yasaklara rağmen ALLAH rızası için bir resim at bakayım dedim yok 6 aya kadar baktiramazmişsin dedin okuma verdim onuda yarım yamalak kafana esince yapıyorsun sonrada diyorsunki nasıl edeyim ordan ses geliyor burdan ses geliyor. Bir şeye başladığında o şeyin sonunu getimeden birakirsan reziligine rezilik katarsin. Sonrada hepimizi üst üste koyup toplu bir açıklama istiyorsun herkesin ilmi farklı ben burdan masa devririm başkası belki uçuruyor dur ben onun ilmini bilmem. İlk kime başvurduysan onla devam edersin 1 ay haaa sonuc almadım 2 aya diğeriyle devam edersin oda olmadi pes etmek yok 3 üncü ile devam edersin israr edersin. Sen 2 gün okuyon e olmadı e ses geliyor ee ev yıkıliyor takintilisin bir piskologa görün hap falan iç derdin seni de aşmış
|
İşte bilmeden empati kurmadan yorum yapıyorsunuz. Bı karar alırken size nedenini de açıkladım. Sık sık baktirmanin doğru olmadığını kişiye de zarar verebileceğini sizde ben de biliyoruz. Bu nedenle ara vermek istediğini söyledim. Okumalarimi 2 günde bırakmadım. Bir süre okudum. Yenilerini eklemek istediğimde neler yaptığımı/ okuduklarimi anlattım ki yanlış bir şey yapmayayım. Çünkü ben yada benim gibiler sizler kadar bilgili tecrübeli gözü açık değiliz. Etrafımızda donenlerin hiç birinden haberdar değiliz. Sizi kizdirysam yada kirdiysam da özür diledim hem buradan hem özelden ama yine de böyle bir yazı yazmanıza bence gerek yoktu. Vaktiyle psikologa da göründüm ama o işler öyle yürümüyor zaten pskologun size hap verme yetkisi de yok. Ayrıca verilen hapların ise yarayacagini da düşünmüyorum. Duyduğum sesleri bir tek ben de duymuyorum. Ama varlıktan geliyor ama başka bir şeyden orasını bilemem. Görmüyorum yapanı sadece yaşadıklarımı aktariyorum. Okuduklarimi söyleyip arada bir bağ kurmaya çalışıyorum. Açıkçası toplu ekleyip bir birliktelik olsun bazı konularda istedim. En azından temel konularda. Hangi okumalarda musallat kapılır ? Hangi rakamlara cikildiginda başa iş gelir net birşey söylenirse bizlerde gönül rahatligiyla okuyalım istedim. Ama müthiş tepki aldım sizden.