Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Hocam siz kendiniz diyorsunuz şimdiki mursidler mürşid değil musli diye. Tabiki hepsini katarak konuşmuyorsunuzdur. Bu iş çok uzar çokta su kaldırır. Ve benimde okumam gerekenler var. Kısaca ben artık buraya okuyacaklarımi yazacağım. Herkes nasıl okumam gerektigi hakkında ve niyetinin nasıl olacağı konusunda bana net bir şey söylerse çok sevinirim. Zira kafam doldu. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve daha ekleyemedigim bir çok bilgili din kardeşlerim:
Sorun: Aile birligim sıkıntılı. Eşim kendince sacmaliyor. Bu dar boğazı sağ salim huzurla atlatmak istiyorum.
Okumaya niyetlendiklerim:
100 ihlas Fatiha nas Felak
3 hizbul ifa
400 el hadi. Bu kısımda çok muallak var. Ya Hadi Celle celallühü mu diyecegim yoksa ayet de mi geçireceğim. Niyetim belli. Sizler neleri uygun goruyorsunuz? Bende abdestimi alıp geliyorum. Gayet ciddiyim. Netlestirelim.
|
Tam teslimiyetle yapılan her dua ilgili makama ulaşır. Ya Hadi olarak çek.hatta mümkünse sayısız çek.Yasine Fetihe devam edilmeliiii...Bu sureleri hiç birşey durduramaz(Mutlak hüküm hariç)