Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Hocam orası amenna kimse diyemezki bunu oku tamamdır senin iş . Sadece musallat olayı beni ürkütüyor. Benim gözüm kapalı. Giren biri değilim. Mürşidim yok yönlendiren olsun. Talebelige bile belki uygun değilimdir. Sadece dertlerine yenileri eklensin istemiyorum. Bunu kendi ellerimle yapmak istemiyorum. Mesela sizin yazinizda başka birine söylediğiniz bir zikir vardı. Aklıma gelmişti bı gece bu seferde onu telafuz ederek uyumak istedim. Doğru bir şey yapmışım. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. Herkes kendince de haklıdır. Kimsenin ilmini sorgulamaya hakkım da curretim de yok. Sadece ben kendimi nereye koyayım onu bilemiyorum. Yanlış anlasildiysam kusura bakmayın. Tüm eklediklerimden de ozurumu dilerim kalplerini kirdiysam. Müşkül duruma koyduysam.
|
Tüm yasaklara rağmen ALLAH rızası için bir resim at bakayım dedim yok 6 aya kadar baktiramazmişsin dedin okuma verdim onuda yarım yamalak kafana esince yapıyorsun sonrada diyorsunki nasıl edeyim ordan ses geliyor burdan ses geliyor. Bir şeye başladığında o şeyin sonunu getimeden birakirsan reziligine rezilik katarsin. Sonrada hepimizi üst üste koyup toplu bir açıklama istiyorsun herkesin ilmi farklı ben burdan masa devririm başkası belki uçuruyor dur ben onun ilmini bilmem. İlk kime başvurduysan onla devam edersin 1 ay haaa sonuc almadım 2 aya diğeriyle devam edersin oda olmadi pes etmek yok 3 üncü ile devam edersin israr edersin. Sen 2 gün okuyon e olmadı e ses geliyor ee ev yıkıliyor takintilisin bir piskologa görün hap falan iç derdin seni de aşmış
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|