Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Allah emeğini zayi etmesin ve kefa birabbeke hediyevvenesir
HasbinAllah ni'mel vekil ni'mel mevla ni'mel nesir
Şimdi bu çek kessin olacak diye bişey denilmez kimse demez . emin olarak çek ya bu dünyada alırsın yada ahirette daha hayırlısını verir yaradan
Rızkı veren Allahtır . Vakıa rahman yasin suresi fetih. Nasr sureai iyidir Hergece okunabilr ama yine kimse sana garanti ermez çünkü rızkı veren Allah tır buna güven Allah yar ve yardımcımız olsun ekonomik kriz hepimizi mafetti milletçe kafayı yedik Allah cc hepimize rezzak adıyla rızık versin ve halkımızı bu zor durumdan kurtarsın
|
Hocam orası amenna kimse diyemezki bunu oku tamamdır senin iş . Sadece musallat olayı beni ürkütüyor. Benim gözüm kapalı. Giren biri değilim. Mürşidim yok yönlendiren olsun. Talebelige bile belki uygun değilimdir. Sadece dertlerine yenileri eklensin istemiyorum. Bunu kendi ellerimle yapmak istemiyorum. Mesela sizin yazinizda başka birine söylediğiniz bir zikir vardı. Aklıma gelmişti bı gece bu seferde onu telafuz ederek uyumak istedim. Doğru bir şey yapmışım. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. Herkes kendince de haklıdır. Kimsenin ilmini sorgulamaya hakkım da curretim de yok. Sadece ben kendimi nereye koyayım onu bilemiyorum. Yanlış anlasildiysam kusura bakmayın. Tüm eklediklerimden de ozurumu dilerim kalplerini kirdiysam. Müşkül duruma koyduysam.