Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Senin amacın burda sana bilgi verenleri birbiryle yarıştırmak gibi birşey olmuş hepimizi bir arada etiketlemenden bunu çıkardım. Ailevi sorunlar nereyedeyse ülke meselesi olacak çünkü hemen hemen her evde huzursuzluk var nedenmi ? Dalga dalga gelen bir kıyamet yaklaşıyor huzursuzluk demek Allah'a giden yolların kapılarınin açık olup Allah Kularini affetmesini beklemek demek. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Bir yoldan hariç her yola girenler mümkünse ne yazsın nede mesaj atsın hayırlı geceler
|
Derdim yaristirmak değil. Neyi yaristiracagim ki? Zaten inandigim güvendiğim fikirleri paylaştım. Yoksa burada bir aldığım bir çok şey var ama kalkıp hepsini uygulamiyorum. Mesela yazmayı unuttum fetih ve yasinde okuyorum bir süredir. Keza Tevbe, tekbir yapıyorum ara ara. Elimden geldiğince her gün. Uykuya dalmak için çok iyi korkurmazsalar tabiki. Ama ben sadece şundan sıkıldım. " Musallat alabilirsin" . Kusura bakmayın benim bilgim ilmim yok. O yüzden karar veremiyorum. Bende mürşid de yok. 4 4 Luk kulda değilim. Kendimce çabalıyorum. Kendimce sifama vesile olanları olabilecekleri ekledim. Başka hiç bir kıyas yaristirma kapistirma derdim yok. Olsa da elime bir şey geçmez zaten bana faydası yok.