Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Hocam siz kendiniz diyorsunuz şimdiki mursidler mürşid değil musli diye. Tabiki hepsini katarak konuşmuyorsunuzdur. Bu iş çok uzar çokta su kaldırır. Ve benimde okumam gerekenler var. Kısaca ben artık buraya okuyacaklarımi yazacağım. Herkes nasıl okumam gerektigi hakkında ve niyetinin nasıl olacağı konusunda bana net bir şey söylerse çok sevinirim. Zira kafam doldu. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve daha ekleyemedigim bir çok bilgili din kardeşlerim:
Sorun: Aile birligim sıkıntılı. Eşim kendince sacmaliyor. Bu dar boğazı sağ salim huzurla atlatmak istiyorum.
Okumaya niyetlendiklerim:
100 ihlas Fatiha nas Felak
3 hizbul ifa
400 el hadi. Bu kısımda çok muallak var. Ya Hadi Celle celallühü mu diyecegim yoksa ayet de mi geçireceğim. Niyetim belli. Sizler neleri uygun goruyorsunuz? Bende abdestimi alıp geliyorum. Gayet ciddiyim. Netlestirelim.
|
Senin amacın burda sana bilgi verenleri birbiryle yarıştırmak gibi birşey olmuş hepimizi bir arada etiketlemenden bunu çıkardım. Ailevi sorunlar nereyedeyse ülke meselesi olacak çünkü hemen hemen her evde huzursuzluk var nedenmi ? Dalga dalga gelen bir kıyamet yaklaşıyor huzursuzluk demek Allah'a giden yolların kapılarınin açık olup Allah Kularini affetmesini beklemek demek. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Bir yoldan hariç her yola girenler mümkünse ne yazsın nede mesaj atsın hayırlı geceler
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|