Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Calışıp elde edebilecegim bir şey için açıkçası dua etmeyi çok dogru bulmuyorum. En fazla Allah'ım ben çalışıyorum nasibimi arttır derim. O kadar.
Ben esmalar anlamsızdır ise yaramaz demiyorum. Benim bahsettiğim daha başka. Sırf okunmasından niyetinden bile herkes farklı şeyler söylüyor. Hep bir musallat korkusu var. İnsan haliyle böyle denilince korkuyor geri çekiyor kendini. Çoğu virdimi ben bu nedenle bıraktım. Her şeye mürşid mi gerekli? Ama öyle yansıtılıyor.
|
Esma zikrine hiç sıcak bakmıyorum . Allah kuranda nasıl zikir çekillir tesbihat yappılır göstermiş Yoksa Allah neden kuranda kendini övsün çünkü Allah kulların nasıl öveceğini öğretiyor . sonra bu ayetlerden cımbızla Allahın isimleri alınıyor büyüklemeden tesbihat yapılıyor sonra kafir cinler gelip üzerine alınıyor ey merhamet eden ey diri olan ey yaşam sahibi diye sürekli zikret kafir Allah ı tanımayan varlıklar geliyor bu ları bana mı söylüyor diyip önünde kibirleniyor belki senle konuşuyor görmüyon duymuyon sonra sana musallat vs vs . ayet zikrinde musallat sıfır bindefa milyondefa Allah ı yücelt .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] esma zikirleri amacı karşılamıyor. Allah cc kuranda Rabbini yücrlt büyükle diyor keza bunu deatekleyen bi hadiste peygamberin Allah ım sen kendini nasıl öğdüysen öylesin . yani yeni icatlara gerek yok . peygamberimiz zamanında şu ismi bu kadar bu ismi bukadar oku demişmi bunlarda bidat bu yüzden musallat kaçınılmaz