Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Calışıp elde edebilecegim bir şey için açıkçası dua etmeyi çok dogru bulmuyorum. En fazla Allah'ım ben çalışıyorum nasibimi arttır derim. O kadar.
Ben esmalar anlamsızdır ise yaramaz demiyorum. Benim bahsettiğim daha başka. Sırf okunmasından niyetinden bile herkes farklı şeyler söylüyor. Hep bir musallat korkusu var. İnsan haliyle böyle denilince korkuyor geri çekiyor kendini. Çoğu virdimi ben bu nedenle bıraktım. Her şeye mürşid mi gerekli? Ama öyle yansıtılıyor.
|
Onlar ayakta dururken, otururken, yatarken hep Allah'ı anarlar; göklerin ve yerin yaratılışını düşünürler (ve şöyle derler :“Rabbimiz! Sen bunu boş yere yaratmadın, seni tenzih ve takdis ederiz. Bizi cehennem azabından koru! - ali imran 191
Allah rızası için çekersen bişey olmaz.O musallat kapanlar bir niyet bozuk 2 cin kankam olsun diyip illa kaşıntısı olanlar var onlarada özellikle veriyor imtihan için.
5 vakit namazı hakkıyla kılan niyetini temiz tutan olursa bişey olmaz.Birde ürkekler var sitede konularda adam esma çekiyor hemen konu açıyor evde 2 tıkdırdı oldu ürperiyor aha geldiler
böyle tırsacaksan çekme kardeşim.
Sen öncelikle esma çekmeden evvel Allah CC sığınma için niyetiin belli et.Diyoruzya halis niyet.
Hatta önceden 1-2 konudaq cin kanka isteyen vardı sonra işte niyet bozuk olunca kankaları gelmiş şimdi bana diyorlarki seni kesecez tecavüz edicez diye sonradan avazı çıktığı kadar bağırıyor.
.yani sözün özü NİYET ALLAH CC KUL olma olayı olmalı....