Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sıkıntıların biri de bu zaten. Şimdi kalkıp biri dese ki ben bu iki esmayi okuyup vird edinmek istiyorum. Biri diyecek ki oku, oburu diyecekki yok okuma musallat kaparsin, biri diyecek öyle okunmaz kabul olmaz, biri diyecekki mursidsiz olmaz. Sonra kişi de ne yapacağını bilemez halde far tutulmuş tavşan gibi kalıyor. Burası dini bir site değil mi? Bu kadar farklı görüşlerin olması normal mi?
|
Ben fazla lafı uzatmadan derimki üsttekileri ben bir ara çektim ve etkisi bende oldu tektek yazacak değilim ama konuda yazan 3 aşağı 5 yukarı doğru.Hatta bazı özel isimleri var onlar ileri seviyede iş görüyor onlarıda şahsen yazamam doğru olmaz ama rüyada keşif denileni yapanda var yok değil.Ama işte mesele itikat ile ilgisi var.Kişi itikat ne kadar sağlamsa işine yarıyor.
o üstteki 2 si bende 15-20 günde fark ettim.Şu ara sadece Ya Allah çekiyorum çok yüksek sayılarda inceldiği yerden kopsun hesabı.Ha ev araba tarla bağ bahçe yalı villa uçak bankada 3-5 milyar usd parada talebimiz yok millet gibi çoğu dünyalık için çekiyor ondanda zaten tıkyok .
Sadece derdimiz bizi kulluğa kabul et.
ederse eder etmezse gidecek yerde yok demi.
Yani el mahkum .