Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
seninle bu konuyu onlarca kez konustuk, bunlara fetva verecek ilmin yok, o videolarını izlediğin kendilerine selefi diyen vahabilerin sozleriyle konusuyorsun, rukye disindakilerin hepsi bidattir sozunun ispati nedir?
ahmet el buni, imami gazali gibi alimler bidat uzerine mi yaşadilar? yani o alimler bilmiyordu senin dinledigin 3 tana vahhabi sapığı iyi biliyor öyle mi?
ihtiyacin icin bu dualari yaparken,Allahin sana emrettigi diğer vazifeleri yaptin mı? hangi vazifeler oldugunu soylememe gerek yok...
|
Hocam hep burada bu soruluyor. Evet tesettür hariç Allahın tüm emirlerini yerine getiriyorum. Namaz, oruç var alkol vs yok daha ne yapayım ki? Kusursuz insan olsam peygamber olarak gönderilirdim ama değilim normal insanım kul hakkından kaçınırım, elimden geldiğinde her şeye yardımcı olmaya çalışırım, kalp kırmaktan çekinirim. Neden hiç dua etmeyen her günahı işleyenlerin her istediği yerine geliyor o halde? Ben dünyadan tamamen vazgeçip kendim için hiç dua etmeyeceksem o zaman duanın ne önemi ve işlevi var