Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Haricilerin başı hz ali yi şehid eden adama işkence ediyorlar adamın ağzında zikir. Heryerini kesiyorlar ses etmiyor son olarak dilini kesmeye kalkınca çırpınıyor . son anımda Allahı zikredemem diye şimdi bu adamın itikadına bakıp o ne şahane ne kerametli adam diyebilirmiyiz . o Hz Aliyi şehid etmiştir cenettlik diyebilirmiyiz .
Bu adam cehennemliktir Hariciler hz aliyi sehid etti aleviliği başlattı . haricilerin tanımını resulü ekrem yapıyor Çok zikir çeken ve kafaları traşlıdır diyor mümin olarak bu devirde haricileri ancak bu şekil tanırız her zikir çekeni müslüman sanmamamız gerek .
Ben avamdan biriyim Resulü takip ederek yolumu bulmaya çalışıyorum dos dogru yola oturmuş şeytanı görme basireti versin Allah . cehennem korkulacak yerdir . Ve Allah korkulacak ilahtır bu yüzden çok çalışmak araştırmak gerek araştorıyorum okuyorum hataları mı günahlamı görecekkadar basiretimi açıyor Allah elhamdulillah bu yeter .
|
hz. alinin sehit edilmesinden sonraki hikaye tamamen uydurma, o harici tiplemesi resulullah sav zamanindaki görüntuleriydi, şimdi tipleri cok degisti, ebu cehillerinde tipleri cok degisti ama şimdi ebu cehiller milyonlarca, her yaptigini hz peygambere endekslersen hz. peygamber gunde 3 hurma ile duruyordu tantuniyi löp löp götürmuyordu, hz. peygzmberin yoluyla ilgili daha cok seyler soylerimde gerisi rencide eder bu kadar yeter, yol tektir durmadan oraya buraya dönerek yol bulunmaz
İmamı Şafi ra.
|