Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Allah cc şifayı. Hocalara mı vermiş yoksa ayetlere mi ?
Kuran şifadır kuran rahmettir
Şifa ayetleride hadislerce bildirilen şifa dualarıda vardır . Cebrail as ın yaptıgı şifa okumasıda vardır . araştırıp öğrenmekmi gerekyoksa mardin urfa vs vs şehir şehir gezip dolandırılmakmı gerek yoksa Allahın ayetinde resulun s.a.v izinde şifa aramak mı ?
Şeytan sizi şeytanlara yönşendirir. Sizi kurandan Allahtan mahrum bırakır .
Rukye sahihtir . rukyr dısındaki tüm herşey bidattır ayet şifa okuması dua okuması vardır onun dışındakiler bidatir .
|
seninle bu konuyu onlarca kez konustuk, bunlara fetva verecek ilmin yok, o videolarını izlediğin kendilerine selefi diyen vahabilerin sozleriyle konusuyorsun, rukye disindakilerin hepsi bidattir sozunun ispati nedir?
ahmet el buni, imami gazali gibi alimler bidat uzerine mi yaşadilar? yani o alimler bilmiyordu senin dinledigin 3 tana vahhabi sapığı iyi biliyor öyle mi?
Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Ben giden kişi değilim. Gidenlere şahit olan kişiyim dolandırılmaktan öteye geçmediler işte. Siz de rukye dışında her şey bidattır dediğinize göre havası pek kabul etmiyorsunuz o halde?
Bir ara her gün düzenli olarak yasin ve fetih suresi okuyordum ben de bir ara da ayetel kürsi okuyordum sık sık uzun süreler okudum. Yine değişen hiçbir şey olmuyordu…
|
ihtiyacin icin bu dualari yaparken,Allahin sana emrettigi diğer vazifeleri yaptin mı? hangi vazifeler oldugunu soylememe gerek yok...