Alıntı:
provenzano Nickli Üyeden Alıntı
Diğer hocalarım gibi bilgi sahibi değilim. Ancak bir soru sormak istiyorum. Neden para karşılığında Allah'ın hikmetini satmaya çalışanlara karşı inanç kaybetmek yerine, neden Allah'a yada Allah'ın müsaade ettiği helal kıldığı ilme inancınız azalıyor ki acaba ? Yani sonuçta Allah'ın rızasını parayla satamaz yada alamazsınız. Mantıken gittiklerinizin şarlatan olduğunu düşünmeniz daha uygun değil mi ?
|
Gerçek kişi bulunamıyor sorun orada. Madem bu ilimi gerçekten hakkı ile yapabilen var neden gerçekten yapabilen bulunamıyor ya da en basiti bu sitede o kadar ilgili kişi var neden kimse kimseye birisini gerçekten öneremiyor? Burada o kadar sorunlu insan gelip konu açıyor şu sıkıntım var diye neden şöyle birisi var beş kuruş da almaz git şifalan denilemiyor. Parasız yapan yok çünkü.
Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Sizin gözünüz açık, kulağınız açık görüp hissediyorsunuz. Bizler koruz. Okuduğumuzun nelere sebebiyet verdiğini yada nereyi tamir ettiğini bir fiil deneyimleyemiyoruz. Sadece inanarak yapıyoruz. Bir süre sonrada vesvese ve Seyhan sağolsun bu inancı zayıflatıyor. Sanırım tam olarak arkadaşın bahsettiği bu.
Şeytan yazacaktım. Telefon düzeltmiş. Umarım anlaşılmıştır.
|
Evet gerçekten benim demek istediğimi anlamışsın… Oku, oku, oku sonuç yok çare ara ara yine sonuç yok. Çare arayana derman olabileni de görmedim.