Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Aslında cevap olarak eski bir Türk sinemasında ziyaaa sahnesi var ama. Hadi dedim üzerime vazife degil. Zaten böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ama siteye daha ilk giren bu tarz konulara çok yabancı insanlar böyle iddialı yazıları gerçek algılayabilir. Bence bir şey yazarken hele ki başkasına fikir beyan ederken iki defa düşünülmesi gerekir diye düşünüyorum.
|
Bunlar illüzyon olabilir ama Allahın yasak ettiği bazı şeyleri yaparsan Hafaza Meleklerin çekilir.Tabi yaptığın şeye göre seni paramparça da ederler.Mezara koyulcak halde olmaz vücudun.
Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Aslında cevap olarak eski bir Türk sinemasında ziyaaa sahnesi var ama. Hadi dedim üzerime vazife degil. Zaten böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ama siteye daha ilk giren bu tarz konulara çok yabancı insanlar böyle iddialı yazıları gerçek algılayabilir. Bence bir şey yazarken hele ki başkasına fikir beyan ederken iki defa düşünülmesi gerekir diye düşünüyorum.
|
Olay gerçek zaten.İllüzyonu Cin yapıyor kork diye.Senin Aklınla oynuyor yani gerçek sanıyorsun o kanları vs.Ama Cinin sana bir oyunu