Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Ben de o yüzden buraya yazdım. Elbet bilen eden vardır. Özellikle sedef mantar hastalıkları ile mücadele veriyor. Kimisi dolandırıcı diyor kimisi şifa buldum diyor. Ahir zaman kimsenin günahını almak istemem. Bir yakınım şifa bulmaya başladı. Bize de o tavsiye etti. Ondan dolayı dikkatimi çekti. Adam gitmeden önce ne rahatsızlığınız varsa hastaneye gidin gerekli film tahlileri yaptırın getirin bakalım diyor. Daha sonra ona göre karışım hazirliyormus. Benim bir çok rahatsizligim var bir kısmının tedavisi yok. Bünye meselesi diyorlar. Diğerlerinin tedavisi de bolca ilaç kullanmak. O yüzden pek sıcak bakmıyorum gitmeye.
Rahmetli Ali İhsan Bey, el verdiyse tola eczanesiden iletişime geçelim. Yada İstanbulda var mıdır talebeleri?
|
İstanbul'da talebesi olup olmadığı hakkında bir malumata sahip değilim. Lakin telefon marifetiyle Tola eczanesiyle münasebet sağlanabilir. Bende bir şekilde geçmişte kendileriyle diyabet hastalığım için görüştüm. O zamana göre oldukça makul sayılabilecek fiyatta bitkisel ürün gönderdiler istifade etmiştim. Yine yakın tanıdığım birçok arkadaşım çeşitli vesilelerle irtibat kurdular müsmir neticeler aldılar.