Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Ben yaparım,kendime güvenim var,safran mürekkebini kendim hazırlıyorum zaten dışarıdaki mürekkeplerin içine gıda boyası katıyorlar,1 gramın yarısı kadar safranı 2 ml gül suyu ile sulandırıp ezip suyunu dolma kalem ile çekiyorum,bunu her yazacağım zaman taze yapıyorum,genelde ben ayet yazarım,gerçek safran koyu sarı kahverengi oluyor,varlıkları çeken esas safranın kendi acımsı kokusu,onun için amber katıp kokuyu kaybettirmiyorum..Okuma konusunda maalesef benim sıkıntıdan kurtulabilmem için sabahtan akşama kadar yemeden içmeden kesilip dua okumam,namaz kılmam lazım.bu öyle bir sıkıntı'ki tahammülsüzlük,cinnet,öfke,bezmişlik karışımı birşey.Tek huzur bulabildiğim vakit uyurla uyanıklık arasında birşeyler gördüğüm ve rüya gördüğüm vakit,gözlerimi dünyaya açtığım zaman bağıracak gibi oluyorum niye uyandım diye.
|
rad hocanin soylediklerinin zararli yada sgir bir yani yok onuda gunluk uygula derim
icazetiniz var mi anlamadim ama yazarim çizerim diyorsunuz arz ettiginiz tilsim yada vefk o zaman imas hocayla gorusun ozelden bakalim aradiginiz seyin devasi mevcutmuymus görürsünüz