Alıntı:
Kalpdahisi Nickli Üyeden Alıntı
Evrende sadece Allah ile azrail kaldığı zaman, azrail de kendi canını aldığı zaman, tekrar dirilip meleklerin arasına karışıcakmı; yoksa kendi canını aldıktan sonra onun için 2. bir hayat olmayacak mı? Bu soruyu biz insanlar yaratılsın diye elini taşın altına koyup sorumluluk aldığı için çocukluğumdan beri kendime sorarım, içim içimi yer ve ona üzülürüm... kimseden bu konu hakkında bir bilgide duymadım. Şayet düşündüğüm gibiyse aile bireylerimden biri ölmüş gibi hissediyorum. Benim için yarının olduğunu biliyorum, hesaba çekileceğimi biliyorum... ama yaratılmamı sağlayan melek için bir yarın var mı bilmiyorum... düşünsenize toprak bile bizi istememiş o zaman!
|
Allah'u Teala bizi yaratığı gibi yeni imtihanlarda yaratabilir o imtihanlarda gene melekler görev alabilir orası kulu pek ilgilendirmeyen bir konu. Biz kendimize bakalım kurtuluşumuza bakalım bu tür sorular öldükten sonra alınacak cevaplar aramızda ölü olmadığına göre
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|