Alıntı:
MuratTuna Nickli Üyeden Alıntı
Bu konu hakkında açıkçası çok düşündüm ölüm korkum yok cinden şeytandan 1 gram korkmam Allahtan başka hiç bir şeyden korkum yok isterse önüme canavar olarak çıksın ister zarar versin ölmekten korkmuyorum bana yaşattıklarını kendimce musallattan çok sınav gibi düşündüm çünkü bana el almışsın dendi ve ailemi araştırdığımda bu işleri yapan insanlar olduğunu öğrendim benim için bu bir sınavdı hayatım boyunca varlığından haberdar olmadığım varlıkları bir anda görürsem korkudan çarpılabilirdim ama çocukluktan beri bunlarla yaşadığım için her türlü şeylerine alıştım ve hüddam abimle konuştuğumda da onlar vakti zamanı gelince seni bulacak demişti.Düz mantık yürüttüm açıkçası
benim öğrenmek istediğim el aldığımı nasıl anlayabilirim almışsam eğer nasıl kendimi geliştirebilirim.Bütün bunlar yalansa ve benimle oyun oynamak için şimdiye kadar yardım etmişlerse nasıl kurtulabilirim
|
Musallatın sınav olmadığını kim söyledi musallat yaşamakta sınavdır o ayrı bir konu el aldım şöyleyim böyleyim ayrı konu hadi başlayalim
daha önceden küfür herşey var bu arada namaz yok oruç yok her türlü günah gırla gidiyor şu andada namaz vs yok anladığım müslüman böyle gelmez bu şekilde durmaz şerliler gelir oyun oynar senle imanını alır sonra o ne isterse hayatını yönetecek kısaca küçükken aileden biri ölmeden el vermişse yada varlık devretmişse senin onu çağırman için verdiği okumaları usulen yapman gerekir buda yok dimi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamiz konuya bi bakar daha detayı varsa anlatır.