Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - hüddammışım galiba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.23, 11:34
imas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
🔶️imas imas isimli Üye şuanda  online konumundadır
Bilgili Üye

Etiketlendiği Mesaj: 3571 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

Alıntı:
MuratTuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar ben 17 yaşındayım.Küçüklükten beri üstümde musallat gibi bir şey hissediyordum sürekli farklı enerjiler tenime dokunuyor gibiydi bir kaç yıl önce bir hocaya gittiğimizde(gerçekten hoca mı bilmiyorum annemin arkadaşının tavsiyesi üzerine gitmiştik)bana kapıma asmam için arapça sayılardan oluşan bir kağıt verdi kapıma astım ve suyun içine atmam için bana bir kağıt ve muska verdi suyu içtiğimde midem bulanıyor muskayı taktığımda kalbim sıkışıyordu eniştem bana aşık olan bir cin olduğunu söylemişti ben de bunu hocaya söyledim.Ben bu cini ayna üzerinden 1 kere gördüm ve çok korktum ben eskiden haşa allaha küfre kadar ileri gidiyordum ve bunu musallata bağlıyordum aslında bu yüzden hocaya gitmiştim eskiden müslüman değildim şimdi elhamdülillah müslümanım o hocanın yaptıkları beni bir süre rahatlatmış olsa da sonra daha kötüye gittim kötü alışkanlıklarım başladı alkol sigara vs arkadaşıma bahsettim durumdan bir çok kişiye yardımcı olmuş bir arkadaşı varmış benim için evime geldi ve yere tuzla değişik şeyler yazdı ama bana sadece bakarak özel olduğumu söyledi içimde bir cin olduğunu söyledi bunu içimden çıkarmak için tuz defne yaprağı ve sirkeden oluşan içine bir şeyler okuduğu bir karışım içirdi ve bana defne yaprağını yutturmaya çalıştı ama boğazımdan geçmiyordu takılı kalıyordu sanki alttan bir şey ittiriyor gibi içimden çıktığını hissettim ve tam arkamda sol tarafta olduğunu hissettim şehadet parmağıma iğne batırdı defalarca ama 1 damla kan akmadı elime bir şeyler çizdi ve vakti gelince onlar seni bulacak gibisinden bir şeyler söyledi.Bana sen de benim gibisin dedi.Bu olaydan sonra bir çok değişik rüya gördüm ama rüya rüya değil sürekli farklı alemlerde olduğumu hissediyordum ilk olarak eski yıkık dökük bir evde sayısını tam hatırlamıyorum 3 4 tane varlıkla konuştum korkmam için iğrenç silüetlerde gözüktüler ama ben korkmuyordum sanırım beni sınamak istediler dua okuyarak bir anda hızlıca çekiliyormuş gibi nefes nefese uyandım.

Diğer rüyam:Güzel ahşap yapım bir evdeyim masalar sandalyeler her şey ahşap ev çok temiz öteki evin aksine evin içini dolaşıyorum rüyada olduğumu hissettim ve kendi kendime hareket edebiliyorum sanki gerçek hayattaymışım gibi aynaya baktım tekrar arkamda sandalyede biri oturuyor arkamı döndüm çok şaşırdım işte sen geldin biliyordum diye gülmeye başladım çünkü hüddam abinin söyledikleri çok heyecanlandırmıştı beni hevesle bekliyordum bana gelmelerini insanlara yardım etmek istiyordum bana gülümsedi ama düşmanca değil anne gibi güldükten sonra biraz irkildim senin için geldim dedi tam ben konuşacaktım rüyadan uyandım

3. ve en garip rüyam:Sabah yatağıma yattım ve uyudum uyandığımda bir rüyanın içindeydim bir okul otobüsü ve etrafımda oturan hiç tanımadığım insanlar çok güzel kızlar ve çok yakışıklı erkeklerdi hepsi rüyadan uyandım onları gördükten sonra ama aslında uyanmamışım yatağımda soluma dönük şekildeyim hala rüyadayım rüyamın içinde tekrar uyuyup rüya gördüm ve yine aynı otobüsün içindeydim bu sefer kalktım ağzım kupkuruydu otobüs şöförü kadındı ve ne zaman mola vereceğimizi sormuştum benimle konuşmadı ve bir benzinliğin önünde durdu bir sigara yaktım sonra rüyamın içinde gördüğüm rüyadan uyandım ve bu sefer sırt üstü uzanıyordum üstümde bir ağırlık vardı hareket edemiyordum tekrar uyudum ve bu sefer bambaşka bir yerdeydim hareket edemiyorum acı çekiyorum acı çekerek uyandım bu sefer gerçekten uyandım sanki üstümde bir şey zıplıyor beni boğuyor hareket edemiyorum çığlık atamıyorum dua okuyamıyorum yatağımdan düştüm ve dizimin üstünde kapıya yöneldim kapıdan 2 tane annemin şeklinde varlık geldi seni ve anneni öldüreceğiz dedi.

o günden sonra sürekli dua okudum hiç korkmadım afedersiniz karşıma çıksalar döverek öldürebilecek kadar güveniyordum kendime keşke çıksalar karşıma diyordum.

şimdi size garip olan şeyleri söyleyeceğim;

-Küçüklüğümden beri köyün yaşlılarına şakasına fal bakardım ama baktığım falları kulağıma biri bir şey fısıldıyormuş gibi anlatıyordum nasıl oluyor bilmiyorum.Bir gün köyde rahmetli anneannemin yakın arkadaşına bir fal baktım falda kalp krizi geçireceğini söyledim ve kadın 1 ay sonra kalp krizi geçirdi

-Aynı gün anneannemin arkadaşının arkadaşına fal baktım ve kız torununu gördüm başına kötü şeylerin geleceğini ve ortamına dikkat etmesini söyledim kadın söylediğim her şeyi onayladı

En çok şaşırdığım olay 1:Bir gün dışarıda yeni tanıştığım bir arkadaşımla kafede oturuyorum ama çocukta çok garip bir enerji hissediyordum çocuk sürekli allaha isyan ve haşa küfür ediyordu bu durumdan rahatsız oldum ve çocuğa 1 çay kaşığı üzerine sure okuduğum tuz yedirdim çocuk kusmaya başladı bir terslik olduğunu anladım hüddam abimin bana söyledikleri aklıma geldi ve yardım edebileceğime inandım bir kaç arkadaşımı çağırdım ve çocuğu bizim eve getirdim nereden bildiğimi bilmediğim bir karışım içirdim yine defne yaprağı ve sirke ile bakır bir kaba koyup karıştırdım bir şeyler okudum ne okuduğumu bilmiyorum sanki ben gittim yerime başka biri geldi elimi bu karışımla yıkadım ve çocuğun alnına götürdüm bir anda sinirlenmeye başladı bana öldürecekmiş gibi bakıyordu arkada ki arkadaşlarım çocuğu tuttu ben nasıl yaptığımı bilmiyorum bir anda gözleri kapandı açıldığında gözleri kırmızımsıydı aynaya baktı ve burdayım dedi bir anda içinde ki ile konuşmaya başladım çocuğu kontrol edebiliyordum elimi uzatınca hareket ediyordu içindekini tehtidler ile uzaklaştırdım ve bir daha bu çocuğa musallat olursanız sizi yakarım dedim nasıl yakılacağını bile bilmezken elimi sanki kalbini söküyormuşçasına kalbine doğru götürdüm çocuğa dokunmadan elimi yavaşça havaya kaldırmaya başladım bir anda yukarı çektim ve perdeler hareket etmeye başladı çocuk da bayıldı hazırladığım sirkeli suyu alnına ve vücuduna sürdüm

ateist olan o çocuk o günden sonra bana çok teşekkür etti ve müslüman oldu hatta geçtiğimiz ramazan oruç bile tuttu bu duruma çok sevindim

bu günün sabahı kafamda bir ses yankılandı bir kadın sesi ama çok narin bir ses sen kimsin dedim bana ismini verdi bir süre yanımda olduğunu söyledi ve o yanımdayken çok güvende hissettim aşırı güçlüydü ve eve kötü niyetli biri girdiğinde rahatsız oluyordu müslümandı muhtemelen o çocuğa yardım ederken o da bana yardım etti cidden gücü muazzamdı tek başına 7 kabileye yetecek kadar gücü olduğunu hissettim ara sıra gözlerimi kapatır sohbet ederdim hayat için tavsiye alırdım bir anne gibi bir abla gibiydi benim için hüddam abimin bana söylediği olay gerçekleşti sandım

şimdi 17 yaşındayım beni yaklaşık 1 yıl önce hiç bir şey söylemeden terk etti yokluğunu hissediyorum sanki küsmüş gibi bana benden gittikten sonra tekrar kötü alışkanlıklarıma başladım istemsizce dostlarım bana ihanet etti arkadaşlarımı kaybettim aile huzurum kalmadı alkole ve zinaya düştüm bu konuyu yazmadan bir kaç saat önce kendi benliğimi tekrar buldum bambaşka biriydim sanki o 1 yılda hırslı güç delisi fitne fesat düşünen nefsine ve eğlencesine düşkün biri ama bu ben değilim bu gün kendime çeki düzen verdim ve şehadet ettim Allahım beni ve tüm müslümanları korusun.

uzun lafın kısası ben gerçekten hüddam mıyım insanlara nasıl yardım edeceğim hüddam gerçekte nedir gerçekten bir gücüm var mı yoksa bunların hepsi şans eseri mi oldu bana yardımcı olabilecek bilir kişi bir abim ablam lütfen yardım edin.Benim anne tarafımda bir çok hoca varmış annemin dayısı dahil annemin dayısının karısı çarpılmış ve dayım bu işlere veda etmiş ben sülalenin son erkek çocuğuyum ve benim doğumumdan itibaren köyün yaşlıları bende özel bir şey olduğunu anneme söylemiş.Anneme yaşadıklarımı anlattığımda ben zaten senin özel bir çocuk olduğunu biliyordum dedi lütfen yardım edin nasıl ilim sahibi olurum nasıl kendime ve insanlara yardım edebilirim cinleri eskiden hissedebiliyordum şimdi hissedemiyorum.

lütfen bilirkişi abi ve ablalarım yardımcı olun.Okuyup yardımcı olduysanız şimdiden Allah sizden razı olsun çok uzun yazdım hakkınızı helal edin (üslubum için özür dilerim yaşıma verin lütfen
)
dekikanli sen birak bunlari rüya gormeye devam et ama ruyalarinida kimseye anlatma sende kalsın, bu işler zor işler sana uygun degil, sen güzel güzel okulunu oku tahsiline devam et, yoksa biraz zaman gecince ailen cok üzulur sanada yazik olur ..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147