Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Uzatmaya gerek yok bunları kafanda yaşamıyorsan usulen kapı gibi musallatın var her türlü oyunu oynuyorlar senle..
|
Bu konu hakkında açıkçası çok düşündüm ölüm korkum yok cinden şeytandan 1 gram korkmam Allahtan başka hiç bir şeyden korkum yok isterse önüme canavar olarak çıksın ister zarar versin ölmekten korkmuyorum bana yaşattıklarını kendimce musallattan çok sınav gibi düşündüm çünkü bana el almışsın dendi ve ailemi araştırdığımda bu işleri yapan insanlar olduğunu öğrendim benim için bu bir sınavdı hayatım boyunca varlığından haberdar olmadığım varlıkları bir anda görürsem korkudan çarpılabilirdim ama çocukluktan beri bunlarla yaşadığım için her türlü şeylerine alıştım ve hüddam abimle konuştuğumda da onlar vakti zamanı gelince seni bulacak demişti.Düz mantık yürüttüm açıkçası
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Uzatmaya gerek yok bunları kafanda yaşamıyorsan usulen kapı gibi musallatın var her türlü oyunu oynuyorlar senle..
|
benim öğrenmek istediğim el aldığımı nasıl anlayabilirim almışsam eğer nasıl kendimi geliştirebilirim.Bütün bunlar yalansa ve benimle oyun oynamak için şimdiye kadar yardım etmişlerse nasıl kurtulabilirim