Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Bazı yazılımcılar c # ile başlayın diyorlar. Nesne tabanlı olmasi daha çok geliştirir deniliyor. Çok fazla bir bilgim yok. Scratchte basit oyunlar yapiyorum. Terimlere çok uzak değilim ama sıfırdan başlayarak ilerleyecegim. Firmada iş değil tek başıma yapabileceğim şeyler düşünüyorum. Ekip olarak herhangi bir tanıdığım da yok. O nedenle kuramam. Oyun dediklerim büyük tarzlar değil. Flappybird gibi küçük şeyler yapıp Google Play'e yüklemek. Yada ufak bazı yazılımlar yapılabilir. Benim gibi böyle temelden başlayacak, ilerleyecek birine bir klavuz gerekiyor.
Kimisi kendisine minik projeler üretin proje üzerinden ilerleyin kimiside dil öğrenmeye başlayın o şekilde ilerleyin. Siz ne düşünürsünüz? Bana onerebileceginiz kaynaklar var mıdır?
|
Evet C# nesne tabanlı kolay olr ama bunda kalma bunu çok gördüm malesef 4. sınif muhendislik öğrencisi pc söküp
toplayamıyor yazılım okuyor hiç bir bilgi yok böyle olma geliştir kendini..
tek alanda çiz hedefi ona yoğunlaş java dili bilen biri çok iyi maaşlı heryerde işe girer java çok geniş yelpazeye sahiptir eksikleri gider önce demeyi unuttuğum noktayi demişsin zaten küçük proje çiz bunu hayata geçir program bunu yapip satarak kucuk miktarlar once kazanç getirebilir sana misal....
Linkedin profilin olsun alanın uzmanlarıni takip et webinarlar seminerler yapılıyor takip et sana artı katar...
Yaş genç yeni mezun çabuk kaparsın..
Bildiğim alanlar olduğu için sorunu cevapladım ben web kismindayım php egitim yok bu alanda eğitim farklı ama geliştirdim kendimi 10+ yıl diyeyim anla...