Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Ben de aynı durumda olsam napar eder sevdiğim adamın yanına gitmenin yolunu bulur hızlıca onunla evlenirdim sanırım sonra da daha kimse alamazdı zaten. Ama hikaye tam nasıl işlemiş kızın karakteri aile yapısı nasıl hiçbir detay bilmiyoruz. Umarım denildiği kadar zorla evlendirilme durumu yoktur ve bir kadın böyle bir şeye maruz bırakılmamıştır…
Bu arada bence de büyü yaptırana hiçbir şey olmuyor hatta kötülük yapanlara da hiçbir şey olmuyor. Hepsi güllük gülistanlık yaşamlarına devam ediyorlar bu hayatta
|
Canım benim zorla evlendirilip sesini çıkarmıyorsan o kadar tehlikelilerse kurtulunca sevdiğin adamın yaninada gidemezsin gittiğinde o kadar tehlikeli insan sevdiginide öldürür ve seven insan sevdiğine zarar gelsin istemez önce polis i arar ayrıca zorla evlendirilen bir kadini yalnız bırakmazlar eline telefon vermezler yardım ister polis çağırır yada kaçar diye kadın halinden memnun olmasa idi eski nişanlı yerine polisle telefonda konuşurdu