Alıntı:
yusufxyusuf Nickli Üyeden Alıntı
Selamualeyküm
Ben bundan 1,5 ay kadar önce 210.000 tevhid zikrine başladım 14 gün riyazatlı halde.
İlk 3 gün vücudum o kadar zorlandıki anlatamam sizlere. Aniden saplanan ağrılar, sanki 40 gün yol yürümüş yorgunluğu neler neler..
4. gün başladığında acaib şeyler yaşamaya başladım.
Uzaktaki ailem ne yapıyor o gün ocaklarında ne yemek pişiyor hepsini görmeye başladım.Nereye baksam çatırdamaya başladı yani nazarım aşırı tesirli oldu. Acaib sesler zaten cabası Tabiki şeytan dururmu beni yolumdan alı koymak için elinden geleni yaptı. Çok dehşet verici derecede korkunç şeyler görmeye başladım, tabi bu korkunç şeyler meselesi kişiden kişiye değişiyor kişinin neyden korktuğunu biliyorlar ona göre korkutmaya çalışıyolar. Hayatım 14 günün sonunda TAMAMEN DEĞİŞTİ sakın bir mürşitten izinsiz yapmayın yapacaksanızda ciddi önlemler alın benden söylemesi.
Ben günde 15.000 olmak üzere okudum. Ve anladımki Allah'ı zikretmekten gayrı zevk edinmek cahillikmiş. Buda böyle bi tecrübe okuyan kardeşlerime bir nebzecik faydam olursa ne mutlu.
Birde bu yorumları nasıl cevaplayacağız yazılan en son yoruma cevap ver butonu var ona basıyorum çalışmıyor. Ancak genel yorum olarak cevaplayabiliyorum bir bilen varsa yorumda anlatabilirmi Allah için.
Selam ve dua ile..
|
Çok yüksek bir rakam
Açılımları beni kıskandırdı felak oku nazarım değmesin
Eee sonra ne oldu ne yaptın kurtuldunmu yoksa ilerledinmi kardeşcağzım …