Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
2.ci rüya olayı için bişey diyemem.Çünkü bazen gece 3-4 kere uyanırım.Haliyle 4-5 rüya gördüğüm olur.Bazılarını hatırlarım bazılarını hatırlamam unuturum.Rüyada mesele kötü olduğunu hissettiğin rüyayı hemen unutman ve tabir yorum yapmaman gerekir.Dini kökenli rüya görürsün namaz-abdest-cami-ezan-sure-ayet- gibi rüyaları genelde yorumlamak hayırlıdır.Yoksa günlük yaşam ile ilgili rüyalarda genelde gördüklerim milletin yaptığı arkadan çekiştirme gizli düşmanlık gıybeti dedikoduyu zaten görüyorum tabiri caizse ne bok yediklerini film izler gibi gösteren Allah CC gösteriyor.
son olarak kötü olarak hissettiğiniz rüyaları yorumlamayın.
Çünkü yorum ve tabir yiyen rüya çıkma veya meydana gelme olasılığı daha fazladır.
|
Teşekkürler yorumunuz için. Peşpeşe rüya görmek değilde normal rüya görürken rüyada da rüya görüp uyanmaktan bahsettim. Aslında rüya görürken rüyada rüyadan uyanmak.. biraz anlatması zor umarım ifade edebilmisimdir. Tabirine baktığımda da iç rüyada gördüğünün tabiri ikinci kat rüyamda çıktığını fark ettim. Tamamen örnek veriyorum: iç rüyamda para gördüm diyelim. Uyandım. Diyelim ki para dedikodu demek(sallıyorum anlamını bilmiyorum) rüyamda uyanıp milletin benim dedikodumu yaptığını görüyorum rüyamda.
Umarım anlayabilmişimdir. Çok karışık çünkü. Bu tarz 3 katmanlı rüya gördüm ama sadece iki katmanını hatırlıyorum.