Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Ben büyüye inanmıyorum demedim ki hocam eski zamanlarda yapan vardır günümüzde yaptığını iddia eden kişilerin %99’u dolandırıcı o yüzden büyü yapabilenin böyle kolay denk gelebileceğine inanmıyorum samanlıkta iğne bulmak gibi bir şey. Arkadaşımız için konuşmuyorum onun durumunu siz daha iyi anlarsınız.Fakat genel olarak bakılınca evlilikler yıkılıyor, erkekler aldatıyor ama ne hikmetse hep diğer kadın suçlu kesin büyü yaptırdı deniliyor. Dediğim gibi benim bir arkadaşım nişanlısından ayrılmıştı geri döndürücem diye Mardini mi gezmedi iç anadoluyu mu süryanisiyle mi görüşmedi papazıyla mı dersiniz. Günün sonunda olan vaktine ve cebine oldu. Böyle kötü büyüler yapanları bulmak kolay olsa müge anlı büyücüye 250-500 bin kaptıranlar ile doluşur muydu hocam?
|
oturupta internetin basina oradan medyum adi altindaki müptezellere bakarsan baska ne bulacaksin ,o büyuculerin internette web sitesi olmaz, whatshaptan arayin bakim yapalim demezler, çogunun cep telefonu bile olmz, o arkadasin hırs yapmis eger bir geri döndurmeyi yaptiramamiş,boyle ufak iş icin oyle mardini süryaniyi papazi dolaşmasına gerek yoktu....