Sen ve senin gibiler beni yerme çabasındasınız
Ben ayetler anlaya bilme açısından apaçık diyorum sen kalkıp diyorsunki abdest yazmıyor namaz yazmıyor Nasıl apaçık. Apaçık Cünkü Kuranı tastamam okuyan. Sünnetede uyar beni Namazın rekatı yazmıyor namaz rekatı şukadar kılınor abdet şöyle böyle alınır gbisinden söz söylediğimi Ve ona karşı bu yorumLarı yapıyor gibisin Direk hedef alıp öyle yapıyorsunuz . Benim üzerimden pirim yapmayı kes her yorumumda beni etiketleyip kışkırtıyorsun . ben meal ilede kuran anlaşılır Allah akıl vermiş idrak eder herkes emirleri. Hadislerde o emre nasıl uyacağını gösterir . kuran okur kuran a uyarsın resulün sünnetiyle nasıl uyacagını öğrenirsin . Benim şahsıma bana yorum yapma ben namazdan bahsettimmi Her yorumda yok namaz yok fitne benimle aynı görüşte olmayabilirsiniz fakat saygı duymak zorundasınız "kullanıcı" ben sana gelip seni itikadının üzerinden eleştiriyormuyum Sen yorum yapınca sana sataşıyormuyum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] admin Bu kullanıcı beni tahrik ediyor. Bana sataşıyor uyar şu kullanıcıyı yeter sabrımı zorluyor .
Yorumlarda hepte dedim kuran apaçık emirleri verir hadislede yol alırsın .
Ben hadis mi inkar ettim mezhebe uymuyorum diye alimlere imamlaramı sövdüm 4 mezhep imamınada saygım var. Alimdir ama benim dinim benim ahiretim ben kendi dinimi kendim öğreniyorum bu kimseyi ilgilendirmez . dinini öğrenmeye imkanı olmayan alime tabi olur ben mezhebe uyanlara laf atımmı yerdimmi sövdümmü mezhepşere olan görüşüm bu bana fitne vesvese veriyor ben kendi dinimi kendim öğreniyorum .
Bana göre değil Allah a göre iman edenler ilim sahibi şimdi ayetmi inkar ediyorsunuz ? @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alim kelime anlamıyla bilen Müslümanlar bilendir çok bilendir gayba inanmak Derinlik ister ehilleşme gerektirir tam itikat ile inan Alimdir Tastamam inanların kalbinde ayet izleri taşır her ayet Yapbpzun parçaları gibi kalpteki yerini alır .
Siz inanıpta kendinizi bilgisiz cahil sıfatıyla sınıflandırabilirsiniz