Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Yaw en son sövecem Kardeşim ben burda Abdest in nasıl alınacagını Kuran da yazmıyor aldest almayın demimmi namazın rekatı yazmıyor kafanıza göre namaz kılın mı dedim . Subhanallah sizi Gerçekten Allah a bırakıyorum İmtihanınız Agır olsun Allah üzerinize yükü ağırlaştırdıkça ağırlaştırsın .
Kuranda Yazmıyor ibadetin nasıl yapılacagını çogu yerde yazıyorda genel olarak söylüyorum . hadislerde yazıyor . Kuranı Okumakla emirleri alırsın. Allah sana resule uy der keza resul de bana uyun diyor hadislere bakıp nasıl ibadet edecegini öğrenirsin keza ve kezaaaaaaa Mezhep imamlarıda Hadislere uyuyor ve hepsinin de aynı olmaması Allahın bileceği iş hadislerde Alimlere uyun deniliyor. e buharinin Ve diger Hadis aktaran alimlerin paylaştıkları bilgilere uyuyoruz ahmak ahmak yermeye çalışmalar kardeşim ben senin namazına mı karıştım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Orucunamı ibadetine mi Allah hallah ya Fetva mı verdim Kuran emirleri açıklıyor hadislerde o emirlere nasıl uyacagını varmı ötesi bu sözün üzerine söz varmı ben herangi şeyhe mezhebe uymak zorunda değilim . Hadis dersi aliyorum ayet dersi alıyorum bilen bildiği ile amel eder bilmeyende bilenlere tabi olur . ben fetva vermedim bana tabi olun demedim farklı bi din uydurmadın bi bitin artık bi vazgeçin artık şeytanlarınızı zincirleyin beddua almak İstemiyorsanız .
Kuran apaçık kitaptır . okuyan Nasibini alır illaki tefsir okumaya gerek yok .
Muhammedin ümmetii Şahitlik eder muhammedin ümmeti hak yolundadır ve hepsi Alimdir @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sanada sözüm gayba Allah a inanan herkes alimdir bilendir .
|
Niye sövecekmişsin ? Sövmeden cevap veremiyor musun ? Sen alıntı yaptığın yorumu tekrar oku, yani benim yazdığımı tekrar oku ben ne demişim daha onu anlamamışsın, beddua okuyorsun Allah üzerine yükü ağırlaştırsın diye. Ben sana ithamda bulunmuş muyum sen abdest almayın dedin namaz kılmayın dedin diye ? Sana açık açık diyorum mezheplere fitne çıkarıyor diyorsun, senin kim olduğunu bile bilmiyoruz sen millete tavsiye veriyorsun bilgisizi var, vesvesesi olan var, ne malum senin gittiğin yol doğru ? Mezheplere fitne çıkartıyor demen bile başlı başına yeterli sebep sana karşı cevap yazmak için. Mezheplere fitne çıkarıyor vesvese çıkarıyor diyene karşı cevap yazmayı gerekli görüyorum.
Tek sıkıntı meal okumak değil ki, meali kendine göre yorumlamak aç meali, oku ayeti, sonra işte ayette böyle böyle demiş şunu kast etmiş vs vs iyi o zaman herkes meal alsın eline başlasın ayetleri yorumlamaya çünkü okuyan okumakla bırakmıyor hani insanız ya düşünüyoruz.
Allah imtihanımı ağır yapsın?
Allah üzerime yükü ağırlaştırdıkça ağırlaştırsın ?
Peki ben ne yaptım bu beddua alacak kadar ?
Hani hep diyorsun ya takva olursa sıkıntı olmaz iman itikadda sıkıntı olmazsa sıkıntı olmaz diye, beddua edeceğine bizede takvalı olmayı öğret imanı itikadı nasıl düzelteceğiz öğret zora gelince beddua etmek mi takva ?