Alıntı:
ozge628 Nickli Üyeden Alıntı
maasallah ne kadar güzel bir site herkes birbirine bildiği yerden eklemeler unuttuklarını hatırlatmalar yapıyor ben bu site sayesinde hiç bir şey bilmediğimi öğrenecek çok şey olduğunu öğrendim sıfırladım kendim diyebilirim rabbim herbirimizden razı olsun insalh sohbetimize dahil oldum...Allah yolunuzu açık etsin
|
evet bende seviyorum deistinden kafirine şafi sinden şii sine o sundan bu suna bircok kisiyle tartismalat guzek oluyor benim ya hatirlatma yada yeni arastirmankonum oluyor bazen tartisma berabere kaldigi dabi oluyor
fakat olay konudan sapip sahsiyet uzerine alinip bunun tartismasini ateslenince artik hicbir degeri kalmiyor sayfalarca bos bos atismalar yazilip kirilmalar cogalip duruyor defalarca denk geldim en sevmedigim seylerden birisi oldu üstüne Alınıp konuda sapmalari özelden tartisin konuyu niye bozuyorsunuz
sizin gibi boyle bircik kardes inceleyip azda olsa birseyler ogrenebilme tanıyabilme firsatini ellerinden alip
sen soyleydin bunu dedin gibi sapitiyorlar bunu izah etme sebebim guzek bir örnek olduğunuzu dusundum tezim için