ALLAH razı olsun. Bi sabah kalkıp aniden namaza başladım 1 günde 4 ayet ezberledim ve arapça kelimeleri öğrenmeye yoğunlaştım. Namazamı 1 hafta aralaksız kıldım bırakmadım ancak bu aralar yine aksattım ancak her sabah ezanı öncesi uyanmış buluyorum kendimi sabah namazımı kılmaya özen gösteriyorum. Yine de çok şükür kafamda dönen tüm pis düşünceler birer birer eksildi ve silindi şükürler olsun. Çalışma isteğim yoktu yeniden çalışma isteğim geldi ve hayata bakış açım çok değişti. Size etkilendiğim 2 rüyamı daha paylaşacağım yorumlarınızı ve anlamlarını çok merak ediyorum
1. Rüyam tanımadığım biri tarafından silahla vuruluyorum. Mermileri tek tek vücudumdan çıkarıp atıyorum 1 damla kan akmıyor ve rüyayı an ve an hatırlıyorum. (1 Ay kadar önce gördüm son namaza başlama serüvenimden önce ki zamanlar)
2. rüyam daha çok yeni. Yine tanımadığım bi kişi tarafından sol bacağımın arka kısmından bıçaklanıyorum hiç bi şekilde kan akmıyor yani görmüyorum Allahu ekber. hemen uyandığımda ise sol arka bacağımda o bıçaklanmayı hissediyorum
Bu rüyaların anlamı nedir değerli yorumlarınızı bekliyorum hayırlı sabahlar.
Ek olarak bi rüyam daha oldu geçen hafta 2 beyaz giysili kişi birisi zenci gibi net hatırlıyorum diğer kişiyi hatırlamıyorum bana bi dua yazıp veriyor duayı o an çok iyi ve net hatırlıyorum ama uyanıncam tam hatırlayacak gibi olurken bi anda silindi gitti kafamdan. Neyin nesi olabilir bunlar
|