24.08.23, 17:34
|
|
Vefalı Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 109 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben ruyayi bilmem,ama 111 tarhi eliftir,
elif Allah CC temsil eder...
ayrica
bu ayete çok dikkat et...
Elif, lâm, râ. (Bu), âyetleri muhkem kılınmış (sağlamlaştırılmış), sonra Hakîm (hüküm sahibi, hikmet sahibi) ve Habîr (herşeyden haberdar) Olan’ın katından fasıl, fasıl açıklanmış bir Kitap’tır.
ve yine ayrica
111 alınır senin adin ananın adının ebcedi ile toplanir, o toplamlar ile ayetlere bakilir,o ayet sayilara cevrilir, sayilar harflere çevrilir orada her sey anlatilir yani cifir hesabı yapilir oldukca zor bir hesaplama sistemidir, çok dikkat ister ama her seyi anlatir, doğumdan ölüme kadar,
|
Abi cok zahmetli iş geçmiş zamandı şimdilerde merak ettim toplama çıkarma hiç anlamam dedim belki direk açıklamalı uğraşmaya değmez rüyaydı geçti İlmin bol olsun
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi çok incesin Dost dediğin senin gibi olmalı
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|